Politiet ind i Samuelsen-sag
Anders Samuelsen er i øjeblikket i USA, men han må nok forvente at skulle svare for sig, når han returnerer. Foto: Jens Panduro / POLFOTO
Sydøstjyllands Politi vil nu kigge nærmere på Anders Samuelsens (LA) beslutning om at betale sin søns narko-gæld.

Sagen om Anders Samuelsen og hans søns narkogæld lader ikke til at gå væk lige foreløbig.

Således fortæller TV 2 nu, at Sydøstjyllands Politi planlægger at indlede en efterforskning af det forhold, at Liberal Alliances formand valgte at betale en rocker-relateret narkogæld på 10.000-20.000 kroner for sin ældste søn.

"På baggrund af de oplysninger, der er kommet frem nu, iværksætter vi en efterforskning af de belyste forhold," siger politidirektør Lone Sehested ved Sydøstjyllands Politi til TV 2 News, med henvisning til de skriverier, der har været i pressen de seneste dage.

Anders Samuelsen kontaktede selv politiet i 2010 for at få råd om, hvordan han skulle forhold sig. Men da politiet bad om detaljerede oplysninger i sagen, valgte Samuelsen at trække følehornene til sig og betale den narko-gæld, som hans ældste søn skyldte til en pusher med tilknytning til Hells Angels.

Ifølge Ekstra Bladet gik Samuelsen først til politiet, da han hørte om kronvidnet Kasper Vetters bog, der var på vej. Bogen Kronvidnet, der omtaler episoden, udkommer på onsdag.

Kilde: TV 2