Politi: Overfald er enkeltstående episode
Politiet har kun et ringe signalement af de otte til ti gerningsmand, der overfald tre p-vagter uden for Christiania. Foto: Colourbox.dk
Københavns Politi har hele natten efterforsket det voldelige overfald på tre parkeringsvagter på Refshalevej på Christianshavn.

Politiet er stadig på bar bund i sagen om overfaldet på tre parkeringsvagter uden for Christiania i København i aftes.

Tre parkeringsvagter fra Center for Parkering udførte deres arbejde i gaden, da de blev overfaldet af otte til ti maskerede mænd, som alle var iført mørkt tøj.

Overfaldsmændene kom fra selve Christiania. De medbragte køller, som blev anvendt som slagvåben mod de tre parkeringsvagter, mens de råbte, at de skulle holde sig væk derfra.

En parkeringsvagt er bragt til behandling på Rigshospitalets Traumecenter, mens de to øvrige blev bragt til Amager Hospital. Alle tre er nu udskrevet.

"Københavns Politi anser hændelsen som en enkeltstående episode. Politiet er i tæt dialog med Center for Parkering med henblik på opfølgning af hændelsen," siger vicepolitiinspektør Ove B. Larsen, Efterforskningsenheden, Københavns Politi

Politiet har - trods intenst arbejde hele natten - kun et ringe signalement af gerningsmændene og efterlyser derfor henvendelser fra vidner, som har overværet overfaldet, oplyser politiet i en pressemeddelelse.