Politi jagter farlig mand på lille motorcykel
Politiet leder efter Tonny Vang Pedersen og gerningsvåbnet efter søndagens skudepisode i Varde. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi
Den mand, der skød sin ekskæreste i maven, er på fri fod og har formentlig stadig gerningsvåbnet. Politiet frygter, at han er farlig.

Både gerningsmand eller gerningsvåben er pist forsvundet efter den voldsomme skudepisode i Varde søndag aften.

Midt- og Vestjyllands Politi leder efter den 48-årige Tonny Vang Pedersen fra Ølgod, som angiveligt har skudt sin ekskæreste i maven med et oversavet haglgevær.

Ud fra afhøringer af den 48-årige mand, har politiet regnet sig frem til, at han muligvis kører rundt på en lille motorcykel i området omkring Ølgod, Tarm eller Varde i Vestjylland.

Politiet frygter, at han er farlig, ikke mindst fordi han muligvis stadig har gerningsvåbnet.

"Der er ingen tvivl om, han har været udsat for et voldsomt pres, inden han gik op i lejligheden og skød kæresten. Og der er ingen tvivl om, at han er under voldsomt pres nu, hvor politiet søger efter ham," siger Bent Thuesen fra Midt- og Vestjyllands Politi til Newspaq.

Selvom politiet gerne vil have hjælp fra folk i området, der kan have set ham, anbefaler de ikke, at folk tager kontakt til den 48-årige mand.

Den 35-årige ekskæreste er stabil, men ifølge Bent Thuesen er hun stadig i livsfare.