Politi: Drabsmand i Louisiana dræbte betjente med overlæg
Der hersker ifølge politiet ingen tvivl om, at drabsmand i Baton Rouge havde overvejet sin handling nøje.
- Der er slet ingen tvivl om, at disse betjente blev angrebet og dræbt med overlæg. Det var en velovervejet handling mod dem, som arbejder med at beskytte dette samfund hver eneste dag, siger Mike Edmonson om drab på tre betjente i Baton Rouge søndag.
- Der er slet ingen tvivl om, at disse betjente blev angrebet og dræbt med overlæg. Det var en velovervejet handling mod dem, som arbejder med at beskytte dette samfund hver eneste dag, siger Mike Edmonson om drab på tre betjente i Baton Rouge søndag. Foto: Travis Spradling/AP

Gerningsmanden bag skuddrab på betjente i Baton Rouge søndag gik bevidst efter at dræbe betjente, siger politiinspektøren i delstaten Louisiana.

- Der hersker ingen tvivl om, at disse betjente blev angrebet og dræbt med overlæg. Det var en velovervejet handling mod dem, som arbejder med at beskytte dette samfund hver eneste dag, siger Mike Edmonson.

Man undersøger i øjeblikket mandens digitale fodspor på sociale medier. Tre våben er ifølge politiinspektøren fundet.

Gerningsmanden ændrede navn i maj. Det viser dokumenter fra delstaten Missouri, hvor han kom fra.

Gavin Eugene Long skiftede navn til Cosmo Ausar Setepenra. Han var også tilknyttet to statsfjendtlige og afroamerikanske grupper: Selvstændige Borgeres Bevægelse og Washitaw Nation.

/ritzau/Reuters

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.