Polak i brummen for sniger-sex

Et druklag i en lejlighed i Nordsjælland endte med at en kvinde blev udsat for ufrivillig sex, da hun blev sexmisbrugt i mens hun sov.
Et druklag endte yderst ubehageligt for en kvinde, der angiveligt blev misbrugt af druk-kammerat. (modelbillede)
Et druklag endte yderst ubehageligt for en kvinde, der angiveligt blev misbrugt af druk-kammerat. (modelbillede) Foto: colourbox.dk

En kvinde i 30'erne oplevede i weekenden et snigangreb fra en drukfælle. Kvinden havde to polske mænd på 37 og 46 år på besøg til et druklag.

Det endte dog ubehageligt for kvinden, hun føler sig voldtaget af den 37-årige mand. Det kostede i dag manden en tur bag tremmer, skriver Frederikborgs Amts Avis.

Kvinden meldte overgrebet til ordensmagten søndag aften.

Den ufrivillige akt skete efter et druklag i kvindens lejlighed i Nygård. De tre havde drukket så tæt, at kvinden bedøvet af alkohol faldt i søvn. Det udnyttede den 37-årige så til at have sex med kvinden.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis var det planen, at den 46-årige efterfølgende skulle liste sig ind i kvindens seng. Det skete dog ikke, hvorfor kun den 37-årige er mistænkt for at have haft fuldbyrdet samleje med den sovende, fulde kvinde.

Nordsjællands Politi slog allerede kort efter kvindens anmeldelse til og sikrede sig DNA-spor.

Dagens retsmøde foregik for lukkede døre, da der er en række personer, som endnu mangler at blive afhørt.

"Vi har ikke haft tid nok til at afhøre en række personer, vi mener, kan hjælpe med at stykke det endelige handlingsforløb sammen," forklarede politiadvokat Marie Skovgaard Jørgensen for retten ifølge avisen.

Den snigende polak er nu fængslet i foreløb en uge. Den anden mand er løsladt.

Kilde: Sn.dk.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.