Pølleuheld koster dyrt for latinostjerner

Jennifer Lopez og Marc Anthony står med en regning på 30.000 kroner, efter at en af parrets tvillinger efterlod en brun hilsen i poolen.
Jennifer Lopez har fået tilnavnet "The Butt" for sin velformede bag. Dagens historie drejer sig dog om hendes søns bagdel.
Jennifer Lopez har fået tilnavnet "The Butt" for sin velformede bag. Dagens historie drejer sig dog om hendes søns bagdel. Foto: Scanpix, Reuters, Eric Thayer

En lille bitte pølle og en kæmpestor regning.

Latinosangstjernerne Jennifer Lopez og Marc Anthony holder nok fremover ekstra øje med deres 3-årige søn, Max, når han leger i parrets pool.

Ifølge US Magazine sendte sønnen for nylig en lille, brun torpedo i omløb, hvilket blev en dyr fornøjelse.

"Den røg ind i filtreringssystemet, og det var dyrt at få renset," siger 41-årige Marc Anthony til Jay Leno i "The Tonight show".

"Han sked for 6000 dollar i poolen!"

Latinoparret har ellers kørt intensiv pottetræning med Max og hans tvillingesøster Emme. Med løfter om slikkepinde skulle ungerne lære at gå rigtigt på toilettet - et koncept som de små hurtigt forstod at udnytte.

"For at pottetræne dem, har vi givet dem en slikkepind, hver gang de har brugt toilettet. Efter tre dage løb vi tør for slikkepinde. Jeg tænker, at vi nok burde få dem undersøgt, hvis de bruger potten så meget," siger Marc Anthony.

Kilde: US Magazine

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.