Playboy-Hefner kæmper for homoseksuelle
Den aldrende playboy går hårdt efter stater, hvor homoseksuelle ikke må blive gift eller, hvor sex og seksualitet er et tabu. Foto: Luke Ford, Gnu Free Documentation License, Wikimedia Creative Commons
Playboyen over dem alle beskylder konservative amerikanere for at undertrykke homoseksuelle.

Det er ikke første gang, manden bag bladet "Playboy" udtrykker sin støtte til homoseksuelles rettigheder.

Men denne gang når Hugh Hefners engagement nye højder. I sin leder i septembers udgave af "Playboy" bruger han al sin spalteplads på at forsvare homoseksuelles rettigheder.

- Kampen for homoseksuelles rettigheder er i virkeligheden en kamp for vores alles rettigheder, skriver han i sin leder ifølge bloggeren Perez Hilton.

Den aldrende playboy går hårdt efter de stater, hvor homoseksuelle ikke må blive gift eller de steder, hvor sex og seksualitet er et tabu på grund af religion.

I Kansas, for eksempel, må en apoteker nægte at sælge prævention som kondomer, fortrydelsespiller eller p-piller, hvis det strider imod deres religion.

- De diskriminerende menneskers mål er at gøre alles seksualitet til et fy-ord, ikke kun de homoseksuelles, skriver Hugh Hefner.

Derfor mener han, at det er vigtigt at kæmpe for de homoseksuelles rettigheder nu.

- De puritanske mennesker, der lever i fortiden, vil ikke stoppe dér, hvis det lykkes dem at lægge bånd på de homoseksuelles rettigheder, mener playboyen.

- Vi må ikke lade religion undertvinge den personlige frihed. Det her er Amerika, vi skal da beskytte amerikanernes rettigheder, slutter den bestemte herre.

September vil vise, hvordan bladets læsere tager imod den klare udmelding.