Playboy-babe: Derfor forlod jeg Hefner
Crystal Harris kunne ikke leve med, at hun ikke var den eneste i Hugh Hefners liv Foto: POLFOTO, (AP Photo/Playboy Enterprise Inc.) / POLFOTO
Den blonde Playboy-model Crystal Harris kunne ikke leve med Playboy-ejerens utroskab.

Han ejer det prestigefyldte mandemagasin Playboy og er derfor konstant omgivet af halvnøgne og storbarmede Playboy-babes - alligevel troede Crystal Harris, at hun var den eneste kvinde i Hugh Hefners liv.

Brystbomben afslører i et tårevædet interview i det amerikanske talkshow Entertainment Tonight, at hun aflyste sit bryllup til Hefner, fordi hun ikke kunne klare Playboy-mogulens livsstil.

"Jeg var ikke den eneste kvinde i Hefners liv. Det gjorde ondt i mit hjerte at vide det og så blive gift med ham, fordi et ægteskab kun er mellem to mennesker, og sådan var vores forhold ikke," siger hun i interviewet.

Den 25-årige blondine, der i sidste øjeblik fik aflyst det forestående bryllup med den 85-årige Hefner, føler sig "lettet" over, at ceremonien er blevet afblæst, men er ked af, at hun har skuffet så mange mennesker.

Hefner har længe været berømt for at have flere kærester, og det synes han altså ikke at have nogle planer om at lave om på.

Kilde: Entertainment Tonight