Pinligt: Skæv tv-vært kastede op på Suede
Anders Breinholt tømte sin mavesæksindhold ud over kendt verdensstjerne. Foto: POLFOTO, (AP Photo/Finn Frandsen) / POLFOTO
Den rødhårede tv-vært fik lidt for meget fjolletobak på Roskilde og endte med at brække sig på Suedes forsanger.

Den 38-årige Anders Breinholt har besøgt Roskilde Festivalen 18 tidligere, hvilket har afstedkommet mange muntre og ret så pinlige oplevelser, der involverede hash og bræk.

I 1999 var den 27-årig Breinholt lige startet med at arbejde for Sony, da han skæv af hash måtte tømme sit maveindhold ud over en kendt verdensstjerne.

"Jeg var taget til R.E.M.'s koncert med nogle venner, og normalt ryger jeg ikke hash. Jeg bliver syg og dårlig, hvilket jeg allerede fandt ud af, da jeg var 14 år. Men stemningen var så god, at jeg sagde "hva fan'" og tog et sug af en joint, men det betød at jeg blev så sygt skæv, " fortæller han til tv2.dk.

Efterfølgende blev han så inviteret ind til Sonys fest.

"Og mine helt nye kollegaer sagde: "Du skal lige møde Suedes forsanger (Brett Andersson, red.). Jeg hilste så pænt på ham, inden jeg i næste sekund kastede op på hans sko. Så gik jeg hjem," fortæller Anders Breinholt videre.

Af de mere sjove og gode øjeblikke fremhæver Breinholt dengang, da han som P3-medarbejder fik adgang til at stå helt tæt på under en Coldplay-koncert på Orange Scene sammen med fotograferne, og han tænker også med stor glæde tilbage på sidste års Robyn-koncert.

"Det var helt fænomenalt, og jeg endte med at få kuldegysninger og tårer i øjnene. Folk var helt oppe at køre og selv en time efter koncerten var færdig, stod der 20.000 og sang videre på hendes hit "Every Heartbeat". Det var en helt fantastisk ting at være med til," fortæller han.

Kilde tv2.dk