Peter Gade kæmper med salg af dyr Holte-villa

Det er ikke nemt for Peter Gade at få solgt villaen i Holte, og han må derfor gå ned i pris.
Badmintonstjernen Peter Gade skal snart til London og jagte en medalje ved sit sidste OL nogensinde.
Badmintonstjernen Peter Gade skal snart til London og jagte en medalje ved sit sidste OL nogensinde. Foto: Simon Dawson / POLFOTO

Boligkrisen kradser hos mange - også hos Danmarks kendisser med dyre villaer.

Nu er det Danmarks største badmintonstjerne Peter Gades tur til at mærke krisen. Han har svært ved at få solgt sin villa i Holte og må nu sænke prisen for anden gang, skriver Boliga.

Selvom villaen ligger i det populære Holte-kvarter nord for København, er det tilsyneladende svært at finde en køber. Peter Gade satte første gang villaen til salg i oktober sidste år 2011 for 8,2 millioner kroner, men måtte allerede justere prisen nedad i januar med 200.000 kroner.

Nu har han set sig nødsaget til at sænke prisen igen med yderligere en halv million kroner og også at skifte sin mægler ud. Den 198 kvadratmeter store villa kan nu købes for 7,5 millioner kroner.

Den 35-årige sportsmand og hans ekskone betalte 7,2 millioner kroner for huset i 2005. De gik fra hinanden sidste år og har to piger sammen.

Udover udfordringerne med boligen skal Peter Gade snart til at jagte sin sidste OL-medalje i London. Han har konkurreret med verdens bedste i over ti år, men har sagt, at han vil indstille karrieren efter OL i London.

Se villaen HER

Kilde: kendte.boliga.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.