Peter: Amalie, du lyver og er dum

Peter er rasende på Amalie, og Ulven tvivler på, at deres forhold kan fortsætte
Der er endnu en gang kold luft mellem Peter og Amalie, der ellers var begyndt at se hinanden igen. Arkivbillede.
Der er endnu en gang kold luft mellem Peter og Amalie, der ellers var begyndt at se hinanden igen. Arkivbillede. Foto: Pressebillede/TV3

Det har været noget af en rutsjetur for de to tidligere Paradise-deltageres forhold, og netop som parret synes at have fundet kærligheden igen, er krigen nu atter brudt ud mellem de to.

Denne gang er det Peter, der er ude med riven og beskylder sin tidligere kæreste for at være dum og lyve om deres forhold.

Han er nemlig rasende på Amalie over, at hun i går i Ekstra Bladet fortalte, at Peter havde lovet, at han ikke ville slå hende.

"Det har han lovet, han ikke vil gøre. Så det tror jeg på," sagde Amalie blandt andet til avisen.
Og denne udtalelse har gjort Peter rasende.

"Jeg har ikke lovet, at jeg ikke vil slå hende. Det kan jeg jo ikke gøre, når jeg aldrig har slået hende. Og jeg gider ikke, at hun lukker mere lort ud. Hun lyver igen, og jeg vil ikke finde mig i det. Vi har slet ikke talt om det," siger Peter Birch til Ekstra Bladet.

Det får ham også til at tvivle på, om de nogensinde finder sammen igen.

"Det her gør mig meget i tvivl. Jeg ved ikke, om hun kan være sød ved mig. Hvis hun elskede mig, gjorde hun ikke det her. Og jeg ved jo ikke, om hun igen kan finde på at beskylde mig for ting, jeg ikke har gjort," siger Peter.

Kilde: Ekstra Bladet

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.