Paradise-Amalie narret af konkurskonge
Amalie er rasende på sin nu tidligere manager. Foto: TV3
Amalie Szigethy står uden pladekontrakt, efter at hendes svindlende manager har lukket biksen.

Med berømmelse kommer mange gode tilbud fra smarte typer.

Amalie Szigethy og en række andre paradisoer har brændt nallerne på den unge forretningsmand Nikolaj Krøll Madsen. Det skriver Se og Hør.

"Jeg er åbenbart blevet holdt for nar i rigtig lang tid. Jeg føler mig taget i hoved og røv. Han har lovet mig en masse ting, han ikke har holdt - f.eks. en bil, og at vi skulle lave en musikvideo," siger Amalie til Se og Hør.

Hun skrev i 2010 under på en pladekontrakt med Nikolaj Krøll Madsen, som indtil da havde været hendes manager i forbindelse med job på diskoteker og andre events. Kontrakten skulle vare i tre år, men nu er Krølls firma XO Groups under konkursbehandling, og Amalie har spildt sin tid.

"Samtidigt har han bundet mig med sin kontrakt, så jeg har været nødt til at sige nej til de ting, jeg er blevet tilbudt gennem hele sommeren," siger paradisoen til Se og Hør.

Hun er ikke den første Paradise Hotel-deltager, der er blevet snørret af Nikolaj Krøll Madsen, som trods sine blot 21 år har en stribe konkursramte virksomheder på samvittigheden.

Amalies kæreste, Peter, fortæller, at Krøll skylder ham 40.000 kroner, og Susan K er kommet i problemer hos SKAT på grund af ham.

"Han sidder i et hus og har en fed bil, som han har købt for de penge, han har tjent på os, mens vi andre kommer til at stå i gæld," siger Susan K til Se og Hør.

Kilde: Se og Hør