Penis-lægen er nu helt alene i verden

Skandalerne er blevet for meget for kvinden, som var kæreste med penis-lægen Jørn Ege gennem syv år.
Jørn Ege sidder i forvejen fængslet for skattesvig og kunsttyveri, men nu føles cellen måske lidt mere ensom, efter at kæresten gennem syv år er gået fra ham.
Jørn Ege sidder i forvejen fængslet for skattesvig og kunsttyveri, men nu føles cellen måske lidt mere ensom, efter at kæresten gennem syv år er gået fra ham. Foto: Polfoto, Nicolai Svane

Regnestykket blev i sidste ende lysende klart.

En karriere som advokat med speciale i skatteret og et forhold til en mand, som pt. afsoner en dom på fire års fængsel for skattesvindel og kunsttyveri i millionklassen, er uforlignelige.

Sådan ræsonnerer Trine Svenstrup, som har været kæreste med den skandaleramte Jørn Ege, som i offentligheden bedst kendes under øgenavnet 'penis-lægen'.

"Dommen for kunsttyveri var simpelthen for meget. Grænseoverskridende. Fjernt fra mine egne moralbegreber. Jeg kunne ikke længere forsvare over for mig selv og min omverden at blive i forholdet," siger hun til bt.dk.

Trine Svenstrup var kun 22 år, da hun mødte og faldt for 47-årige Jørn Ege, og hun har stadig meget godt at sige om ham.

"Det har været et samliv på godt og ondt. Jeg blev stærkt tiltrukket af hans charme, hans sanselighed og intellekt. Han var og er en gourmet og fantastisk kok. Og så er han utrolig belæst, litterær," siger hun til bt.dk.

Trine Svenstrup blev i forholdet i syv år med den efterhånden mere og mere kontroversielle mand, fordi hun blev selvudslettende.

"Alting kom til at handle om Jørn og hans problemer. Jeg blev i forholdet, bl.a. fordi jeg havde et håb om, at jeg ville kunne hjælpe ham med at komme på ret køl igen. Om at vi en dag kunne få et roligt, stabilt liv - som alle andre."

Kilde: bt.dk

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.