Pengene fosser ud af X Factor-dommers kasse
Der er røde tal i årsregnskab for 'Remee Songs Aps', hvilket blandt andet skyldes, at Remee måtte tilbagebetale næsten en million i erstatning efter hussalg. Foto: Jens Panduro / POLFOTO
Pop-produceren Remee har et underskud på 3,4 millioner kroner i sit selskab 'Remee Songs Aps'.

Tidligere på året var pop-produceren Remee nødsaget til at sælge drømmehuset på Frederiksberg, efter han i gennem længere tid havde prøvet at få styr på økonomien.

Men nu viser årsregnskabet i den tidligere X Factor-dommers selskab 'Remee Songs Aps', at der stadigvæk var et underskud på 3,4 millioner kroner i 2010. Det skriver B.T.

Og som om det ikke gør ondt nok, er det dét tidligere drømmehus, som har malet de dårlige tal ekstra røde.

"Remee Songs ApS' (et af datterselskaberne af Rambams Holding, red.) resultat er påvirket af, at selskabet i 2011 har solgt selskabets ejendom," fremgår det af årsregnskabet, hvor der uddybes:

"I forbindelse med salget af ejendommen blev det konstateret, at der i forbindelse med tilstandsrapporten var skader på tag og fundament, der samlet udgjorde refusion til køber på kr. 0,9 mio."

Således har Remee - udover han i sin tid gav et nedslag på 2,35 millioner kroner, da han skulle have luksusvillaen solgt - efterfølgende punget ud 900.000 kroner for skader på huset.

Remee flyttede efter hussalget i midten af januar ind i stueetagen i et hus et andet sted på Frederiksberg.

Kilde: B.T.