Paradise-Amalie gik amok på diskotek
Paradise-Amalie opførte sig langt fra som en engel i fredags, hvor hun gik grassat på et diskotek efter at have optrådt. Foto: Pressebillede/TV3
Efter en optræden på et diskotek i Hobro gik Amalie amok på flere gæster. Vagterne måtte smide hende ud.

Reality-stjernen Amalie Szigethy havde en sangoptræden på Buddy Holly i Hobro fredag aften, og det gik ikke stille af sig. Det skriver Ekstra Bladet.

Efter hun havde optrådt gik den unge Paradise-pige angiveligt amok på flere af diskotekets gæster. Amalie sad med nogle Paradise-veninder i et sofaarrangement, og et par piger dansede helt tæt hen til dem. Og det gad Amalie ikke finde sig i.

"Hun følte vist, at det kun var hende, der skulle have lov at være der. Så hun skubbede til folk. Det blev de selvfølgelig noget provokerede over og dansede så endnu mere tæt på," siger kilden til Ekstra Bladet.

Der blev også spildt øl på Amalies veninder, hvilket fik hende til at flippe endnu mere ud. Hun fik revet to pigers bluser itu, da hun rev og skubbede til dem på dansegulvet.

Vagter kom til for at få styr på optrinnet, og Amalie begyndte at råbe og skrige og kæmpe i mod. Derfor måtte vagterne sætte hende ned på gulvet for at køle hende af. Men lige lidt hjalp det.

"Pludselig sprang hun op og løb over til en tilfældig pige, som absolut intet havde gjort, og tog kvælertag på hende. Det rystede naturligvis pigen, der var meget ked af det bagefter," fortæller Ekstra Bladets vidne, der fangede optrinnet på sit mobil-kamera.

Til sidst blev Amalie og hendes veninder smidt ud af diskoteket.

Amalie selv har ingen kommentarer til historien.

Kilde: Ekstra Bladet