Otte designbevidste rockere anholdt

Otte rockere er anholdt for organiserede indbrud over hele Sjælland. Husene med kostbart interiør blev udvalgt via boligannoncer.
Man kan mene, hvad man vil, om designet på ryggen af Bandidosrockere. Men dyre møbler har de forstand på.
Man kan mene, hvad man vil, om designet på ryggen af Bandidosrockere. Men dyre møbler har de forstand på. Foto: Joachim Adrian

Når ejendomsmægleren kommer forbi med kameraet i forbindelse med et hussalg, skal stuen selvfølgelig stå så skarpt som muligt, og den lækre indretning skal fremhæves.

Det var lige netop sådanne annoncer, som en gruppe af mænd med tilknytning til Bandidos, benyttede sig af.

Ud fra boligannoncer udså indbrudstyvene letomsættelige designmøbler, de senere afsatte via blandt andet netauktionshuse.

Efterforskningen har stået på igennem en længere periode, og det har nu ført til en aktion, hvor i alt otte personer er blevet anholdt.

Aktionen var resultatet af et samarbejde imellem fem sjællandske politikredse, oplyser politiets pressekoordinator over for Newspaq.

Indbruddene er foregået over hele Sjælland, men primært i Nordsjælland.

Rockere har ageret som både indbrudstyve, mellemhandlere og aftagere. De vil i morgen blive fremstillet for en dommer med krav om varetægtsfængsling.

Politiet vil endnu ikke oplyse noget om, hvor mange indbrud, der er tale om, eller hvor store beløb, der er handlet for.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.