Oscarvinder eftersøges af politiet

Politiet ønsker at tale med Cuba Gooding Jr., efter han kom i skænderi med bartender og andre gæster.
Stjernen fra filmen 'Jerry Maguire' skulle bare have sig en drink på den berømte Bourbon Street i New Orleans - men aftenen endte helt galt.
Stjernen fra filmen 'Jerry Maguire' skulle bare have sig en drink på den berømte Bourbon Street i New Orleans - men aftenen endte helt galt. Foto: Linda D. Kozaryn

En stille aften på en bar i New Orleans udviklede sig til et højrøstet skænderi med den amerikanske Oscar-vindende skuespiller Cuba Gooding Jr. i hovedrollen.

Politiet har udstedt en anholdelsesordre for skuespilleren, fordi han angiveligt skubbede til en bartender to gange.

Stjernen fra filmen Jerry Maguire, som for tiden er i gang med optagelserne til filmen The Butler i delstaten Louisiana, fik sig en drink på en bar i den berømte Bourbon Street i New Orleans, da han ifølge flere vidner blev rodet ind en ophedet diskussion med andre gæster.

De havde taget billeder af Gooding Jr., og det brød han sig ikke om.

Ifølge de amerikanske medier forsøgte en kvindelig bartender at dæmpe gemytterne, men da hun bad filmstjernen om at forlade baren, the Old Absinthe House, blev han vred og skubbede hende.

Skænderiet fandt sted tidligt om morgenen. Da politiet ankom, havde Gooding Jr. forladt baren. Gæsterne og den ansatte anmeldte hændelsen.

En talsmand for Gooding Jr. afviser at kommentere sagen.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.