Olsen tror på gode klubskifter
Foto: Jens Panduro / POLFOTO
En del af Morten Olsens EM-spillere har rod i klubfremtiden, men landstræneren tror, at det hele løser sig.

Spillere som Nicklas Bendtner, Simon Kjær og Simon Poulsen har godt midtvejs i august endnu ikke styr på klubfremtiden, men det bekymrer ikke fodboldlandstræner Morten Olsen.

Han har ellers set bort fra de to sidstnævnte spillere - som ellers begge var med ved sommerens EM-slutrunde - når det onsdag gælder venskabskampen mod Slovakiet i Odense.

- Det overrasker mig ikke, at det er sådan, for det tager sin tid at komme et nyt sted hen. At der er nogle af spillerne, som ikke har fundet klubber, er en indikation af, hvordan fodboldmarkedet er for tiden, siger Morten Olsen og uddyber:

- Når først de enkelte hold ved, om de kommer med i Champions League-gruppespillet eller Europa League-gruppespillet - altså ved om de får penge ind, så er der nogle ting, der falder lettere på plads.

- Hvis ikke det bliver til deciderede skifter, så kommer der lejeaftaler på plads. Vores spillere skal nok finde klubber, det er jeg sikker på, siger landstræneren.

Thomas Kahlenberg er en tredje EM-spiller, der er vraget til onsdagens landskamp. Han er ligesom Simon Kjær uønsket i tyske Wolfsburg, mens Simon Poulsen er helt uden klub efter kontraktudløb i hollandske AZ Alkmaar.

Bendtner har meddelt, at han nok skal komme ud af Arsenal-kontrakten i det nuværende transfervindue.