Øv-dag: Stive Hong Kong-gæster amok i madkamp
Tjeneren fra Nyhavn fortæller om en vild dag på jobbet.
Sisken Laugesen
Det er ikke altid let at være smilende og servicemindet, når kunderne er urimelige, råber op og kaster med maden. Det ved Rie Møller Pedersen alt om.
Hør om hendes værste oplevelse som tjener her:
Rie Møller Pedersen, er tjener på restaurant Barock i Nyhavn. Hun har lært, at man som tjener må finde sig i lidt af hvert. Foto: Sisken Laugesen
Barock ligger dør om dør med den berømte Hong Kong Bar i Nyhavn. "Det sker tit, at de fulde bargæster vælter ind til brunch hos os, når de er på vej hjem fra byen om formiddagen," siger Rie Møller Pedersen Foto: Sisken Laugesen
Den her morgen var det to trætte mænd, der ville have brunch. "De virkede ikke berusede, da de bestilte, men da jeg kom tilbage med maden..." Foto: COLOURBOX
"Var de pludselig blevet helt vildt fulde. Som om de havde drukken en hel masse på Hong Kong, som først var steget dem til hovedet, mens jeg hentede deres mad" Foto: Sisken Laugesen
"De var utilfredse med alting og kastede rundt med maden" Foto: Sisken Laugesen
"De råbte op om, at deres melon var dårlig, og at den havde den forkerte farve. I deres fuldskab troede de, at de spiste honningmelon. Men det var slet ikke den slags melon, der var på deres tallerken." Foto: COLOURBOX
Se næste billeder