OB kan mærke guldmedaljerne glide væk
OB kæmpede forgæves mod Sønderjyske i weekendens superligarunde og er nu otte point efter FCK på førstepladsen. Foto: Gregers Thyco / POLFOTO
Søndagens nederlag til Sønderjyske sender OB otte point efter FCK på førstepladsen.

Før sæsonen blev OB udråbt som mesterskabskandidater, men efter kun syv kampe er fynboerne otte point efter førerholdet.

Weekendens nederlag på 2-4 til Sønderjyske hjalp bestemt ikke på tingene, og da FCK planmæssigt vandt hjemme over Silkeborg, frygter flere OB'ere nu, at guldmedaljerne endnu engang glæder dem af hænde.

"Vi bliver nødt til at se indad i stedet for at se på FCK lige nu. Vi har egentlig spillet en ok sæson hidtil, men så laver vi sådan en pinlig indsats nu her. Der er egentlig tale om et kollektivt kollaps," siger Anders Møller Christensen, som blev udvist i kampen mod Sønderjyske, til sporten.dk.

Holdets målmaskine, Hans Henrik Andreasen, erkender, at der skal rettes op, hvis guldet skal til Fyn.

"Det er da alvorligt. Det er en streg i sandet det her. Alle ved, vi ville have et bedre resultat," siger han til sporten.dk.

Han tror dog på, at FCK kan udfordres.

"Der er også andre hold, der kan udfordre FCK. Jeg tror ikke, de går ubesejret igennem, så vi må bare forsøge selv at vælte dem på et tidspunkt."

Kilde: sporten.dk