OB finder sportsdirektør i medieverdenen
Her ses Poul Hansen i et af sine trænerjobs. Nu skal han være sportsdirektør. Foto: GOTTFREDSEN, KLAUS / POLFOTO
Det bliver Poul Hansen, som i fremtiden skal stå i spidsen for OB's sportslige ambitioner. Hansen var det stærkeste emne, lyder det.

Efter over et år uden en fast mand ved det sportslige ror har OB i dag fundet en ny sportsdirektør.

Valget er faldet på den tidligere Superliga-træner og nuværende sportskommentator Poul Hansen.

"Processen med at finde en ny sportsdirektør i OB har været lang. Den har omfattet en profilbeskrivelse, en bruttoliste over mulige emner, en konkret kandidatliste og naturligvis samtaler med flere af emnerne. Poul Hansen står tilbage som vores stærkeste kandidat, og jo bredere vi har søgt og researchet, jo stærkere har han stået," siger administrerende direktør Thomas Christensen.

Sidste efterår fyrede den fynske superligaklub Kim Brink fra stillingen som sportsdirektør. Siden har netop Thomas Christensen udfyldt rollen, og nu skal Hansen altså stå for klubbens sportslige kurs.

"Poul Hansen deler de værdier og tanker, vi har i forhold til, hvordan OB skal udvikle sig i fremtiden. Vores videre arbejde skal bygge på et stærkt og solidt koncept, og dette er vi allerede i gang med at implementere," siger den administrerende direktør.

Den nu 57-årige Poul Hansen ser frem til sit nye job, der kommer til at byde på store udfordringer.

"Det er efterhånden en del år siden, at jeg har haft et job i toppen af dansk fodbold. Jeg er ofte blevet spurgt til, om jeg ikke skulle tilbage i branchen, og svaret har hver gang været, at der skulle en ekstraordinært spændende opgave til, for at jeg skulle blive fristet. Og det, må man sige, er tilfældet her," siger Poul Hansen.

Poul Hansen indleder sit arbejde i OB med det samme. Frem til 6. december vil han dog fortsætte sit arbejde som ekspertkommentator på TV 2 Sport sideløbende.

Hansen har tidligere været træner i AGF og Lyngby samt sportschef i Lyngby og Farum.