OB-anfører er syg kort før skæbnekamp
OB's anfører Chris Sørensen (th) kommer sandsynligvis til at opleve torsdagens skæbnekamp fra sofaen. Foto: (Anders Brohus/POLFOTO) / POLFOTO
Der er kastet grus i OB's snævre chancer for at gå videre i Europa League, allerede inden torsdagens skæbnekamp er fløjtet igang.

Hvis OB skal holde live i håbet om at avancere fra Europa League-kvalifikationsgruppen, skal de vinde i morgen, når Wisla Krakow besøger Trefor Park i Odense.

Men allerede inden det første fløjt er fynboerne alvorligt svækkede. Anfører Chris Sørensen er nemlig blevet syg, og det er yderst tvivlsomt, om venstre backen bliver rask inden kampen, skriver klubben på sin hjemmeside.

Derudover må OB'erne undvære midtbanespilleren Kalilou Traore, der fortsat døjer med knæproblemer.

Dermed kommer den fynske midtbane sandsynligvis til at bestå Eric Djemba-Djemba og Hans Henrik Andreasen, mens Bernard Mendy overtager Chris Sørensens plads i forsvaret.

OB har tre point efter fire kampe og er placeret på en delt tredjeplads sammen med netop Wisla Krakow. Twente har ti point på gruppens førsteplads, mens Fulham har syv point på andenpladsen. Der resterer to kampe af gruppespillet, og OB kan ikke længere selv afgøre, om man går videre.

via Listen To News