Kristian Jensen har fået nyt job

Nyheder
Kristian Jensen har fået nyt job. (Foto: Ritzau Scanpix)

Kristian Jensen har fået nyt job som kommentator på Avisen Danmark.

Venstres detroniserede næstformand Kristian Jensen har nu landet et nyt job. På Facebook løfter Kristian Jensen søndag sløret for, hvad han nu skal lave. 

- Jeg er glad for at Avisen Danmark har bedt mig om at skrive udenrigspolitiske analyser for deres læsere. Verden omkring os påvirker mere og mere vores hverdag og jeg glæder mig til at sætte begivenhederne ind i sammenhæng og fortælle om de politiske overvejelser bag historierne, skriver Kristian Jensen.

Overfor Fyens Stiftstidende uddyber Kristian Jensen sin nye tjans: 

- Jeg skal ikke præsentere holdninger eller dag-til-dag-politik, men se på, hvad der er de store træk i verden. Jeg vil gerne prøve at forklare læserne, hvad udenrigspolitikken betyder for deres hverdag, uanset om de bor i Brande, i Bramdrupdam, i Assens eller i Nyborg, siger han.

Opgav flirten med DIF

Kristian Jensen har i den seneste tid flirtet med muligheden for at blive formand for Danmarks Idrætsforbund (DIF), men de tanker lagde han på hylden tidligere i denne uge. 

- Tanken om både at sidde i Folketinget og i DIF’s bestyrelse har mødt kritik for at sende et uheldigt signal. Det accepterer jeg fuldt ud, så den mulighed har jeg nu slået helt ud af hovedet, sagde Kristian Jensen til Avisen Danmark - som altså nu bliver hans kommende arbejdsgiver. 

Kristian Jensen har i de sidste måneder været igennem en turbulent periode - både arbejdsmæssigt og i privatlivet. I januar gav han i et interview i Jyllands-Posten udtryk for politiske holdninger, som ikke var clearet med ledelsen i Venstre, som derfor fratog Jensen alle udvalgs- og ordførerposter i partiet. 

På den private front skabte Kristian Jensen også store overskrifter, da han til stor overraskelse for mange meldte ud, at han skulle skilles fra sin kone og i stedet havde fundet sammen med sangerinden Pernille Rosendahl.