Kristian Jensen skal skilles: Faldt for ”X Factor”-dommer
Kristian Jensen har været igennem et turbulent år. I august blev han væltet som næstformand i Venstre, nu skal han skilles. (Foto: Ritzau Scanpix)
Kristian Jensen forlader sin kone gennem 21 år til fordel for Pernille Rosendahl.

Det er 21 år siden, Kristian Jensen blev gift med Trine Overmark Jensen, som han siden har fået tre sønner med. Men nu er ægteskabet slut, Venstres tidligere næstformand har fundet sammen med sangerinden og tidligere ”X Factor”-dommer, Pernille Rosendahl.

– Jeg har fået stærke følelser for Pernille, og det kan jeg selvfølgelig ikke komme videre med, mens jeg er gift. Derfor er det min beslutning, at vi skal skilles, siger Kristian Jensen til B.T.

Pernille Rosendahl er 47 år og kommer oprindeligt fra Aalborg. Ritzau Scanpix

Til avisen fortæller han også, at han har kendt Pernille Rosendahl i mange år, men at forholdet første på det allerseneste har udviklet sig.

Bliver i Herning

Kristian Jensen bor i Herning, og det vil han forsætte med, selv om han og sin snart tidligere kone ikke længere bor sammen. Dels er han valgt i byen på den jyske hede, dels vil han gerne være tæt på sine tre børn.

Pernille Rosendahl bekræfter også forholdet overfor avisen, men ønsker ikke at tilføje meget mere.

Pernille Rosendahl var i flere sæsoner dommer i "X Factor" sammen med Cutfather og Thomas Blachman Ritzau Scanpix

Den 47-årige sangerinde har været frontfigur i Swan Lee og The Storm, men slog for alvor sit navn fast i den brede befolkning, da hun blev dommer i ”X Factor” i 2010.

Hun har tidligere dannet par med musikeren Johan Wohlert, sammen har de en søn.

Kristain Jensen med sin nu snart forhenværende kone på vej til kronprinsens 50-års fødselsdag. Ritzau Scanpix

via Listen To News