Nyslået Lotto-millionær: - Vi skylder os selv at komme mere på ferie
Den heldige spiller er en af vinderne af Millionærgarantien på Lotto, hvor der hver uge trækkes lod om to gange én millioner kroner blandt alle spillede rækker. (Foto: Foto: Danske Spil)
Lotto-vinder har det godt med at vide, at børnene kan hjælpes godt ind i voksentilværelsen.

- Vi skylder os selv at komme mere på ferie. Så det skal vi klart nu, siger en nyslået Lotto-millionær fra Nyborg til Danske Spil.

Han tilføjer, at det der ikke bliver ikke noget med, at pengene bare kommer til at stå på en konto. De skal bruges både på fornuftige ting og mere sjov.

Men inden vinder og familie skal af sted på ferie og mere sjov har vinderen købt en længe ønsket racercykel.

Den heldige spiller er en af vinderne af Millionærgarantien på Lotto, hvor der hver uge trækkes lod om to gange én millioner kroner blandt alle spillede rækker.

Så den heldige spiller er blevet millionær på en kupon, hvor der kun var en gevinst på sølle 50 kroner.

Den heldige vinder er en mand i 50’erne fra Nyborg, og han har spillet Lotto på nettet i flere år.

Så da der lørdag aften tikkede en mail ind med en gevinst, havde han ikke travlt med at tjekke den.

- Jeg tænkte, at det nok var 50 kroner så jeg læste den ikke straks. Først sent om aftenen kiggede jeg på den, og så stod der, at jeg havde vundet en millioner kroner.

- Det troede jeg ikke på, så jeg loggede ind på min spilkonto, og der stod der sjovt nok også en million kroner. Så gik jeg lidt i chok.

Det med ikke at tro på, at det var rigtigt, at han nu er en million kroner rigere, var han ikke ene om. Også hans hustru kone og hans børn var ret skeptiske til at starte med.

- Jeg var alene hjemme lørdag, for min kone var ude og rejse. Så jeg sendte hende vindermailen med "Tillykke du har vundet en mio. kr.". Hun troede, jeg lavede sjov med hende, indtil vi fik talt sammen. Det samme med mine to børn. De troede ikke på det, da jeg fortalte det. Så der var ikke nogen store jubelscener til at starte med. Mere bare sådan lidt "du joker far", fortæller vinderen med et grin.

Nu hvor alle tror på det, kommer pengene som en god hjælp, og de kommer ikke til bare at stå på en konto, forsikrer den nyslåede millionær.

- At vinde en million kroner er ikke direkte livsforandrende for os, men det betyder alligevel, at rigtig mange ting bliver lettere. Vi er i gang med et større byggeprojekt, og det kan vi betale uden at skulle låne penge, det kommer til at betyde meget mere luft i budgettet til hverdag, siger vinderen.

Det er dog ikke kun byggeprojekter og klatgæld, pengene skal gå til. Som nævnt skal der nemlig også bruges penge på en ferie.

- Og så er rart at vide, at vi kan hjælpe vores børn godt ind i voksentilværelsen, siger vinderen.

via Listen To News