Kendt tv-vært sælger sin liebhavervilla

Arbejdsliv
Efter en massiv dækning af Folketingsvalget skifter DR-værten Kåre Quist partilederrunder ud med åbent hus-arrangementer. (Foto: Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR)

Kåre Quist og hustruen Tine Røgind flytter til Vedbæk og har sat villaen i Rungsted til salg.

Næppe er Folketingsvalget overstået, før en af landets helt store nyhedsværter, Kåre Quist, har kastet sig over et nyt stort projekt. Kåre Quist og hustruen Tine Røgind har nemlig netop sendt deres hjem i Rungsted i Nordsjælland på markedet, skriver Boliga.dk.

Huset er sat på markedet til 7.450.000 kroner og er til salg hos liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der i deres salgsmateriale beskriver adressen som "160 veldisponerede kvadratmeter som gennemgående fremtræder i rigtig god stand".

En ny ejer kan således se frem til stue med pejs, forældreafdeling med eget badeværelse og to børneværelser med hems. Mens haven tæller en stor terrasse og en dobbelt carport.

Huset ligger blot to huse fra Øresund, hvor der er adgang til privat badebro.

Huset har adgang til privat badebro. Foto: Ivan Eltoft Nielsen

Ifølge Billedbladet.dk sælger parret ejendommen, da de har fundet et nyt "drømmehus" ned til vandet i nabobyen Vedbæk.

Den sjællandske nordkyst langs Øresund er traditionelt stedet, hvor nogle af Danmarks dyreste huse handles. Og Quists hjemmebane i Rungsted er bestemt ingen undtagelse.

Kystbyen hører til Hørsholm Kommune, der med gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser på godt 34.300 kroner var landets sjettedyreste område at købe hus i i årets første kvartal. Det viser tal fra Boliga.dk.

Se flere billeder af villaen her

Nyheder

Vanvittigt:

Padlede ud

over vandfald