Nye, frække billeder: Se Wozniacki i bodypaint
- Det er surrealistisk. Har aldrig gjort noget lignende før. Det er meget specielt. Det har været det hele værd, siger Caroline Wozniacki. Foto: Scanpix/arkiv
Tennisspilleren Caroline Wozniacki optræder uden en trevl på kroppen i legendarisk amerikansk magasin.

Den danske tennisdarling Caroline Wozniacki har igen smidt tøjet til ære for det amerikanske sportsmagasin Sports Illustrated. Og ligesom sidste år er der igen tale om en afklædt billedserie i den – blandt mange mandlige læsere – populære ’Swimsuit Edition’.

Denne gang optræder ’Wozzy’ kun iført bodypaint. Den 25-årige dansker er blevet påmalet en rød korsage i det nyeste nummer af magasinet, som i alt bringer sexede 18 billeder af hende.

Du kan se dem alle her.

Du kan også se nogle af billederne herunder:

Til Sports Illustrateds hjemmeside forklarer den tidligere verdensetter, at det tog hele 15 timer, at blive bodypaintet til anledningen.

- Da vi puttede det første lag på for at være sikker på, at alt ville sidde fast, besvimede jeg bare. Jeg sagde: ’Jeg tror, at jeg er ved at besvime’ og det næste jeg husker er, at nogle der siger: 'Bliv liggende, blive liggende'.

Caroline Wozniacki forklarer, at hun troede, hun kunne ligge ned og sove det meste af tiden, men hun var tvunget til at stå op i fem-seks timer, før hun kunne dejse om.

Videointerviewet kan ses her.

Hun er selv meget glad for resultatet, forklarer hun i videoen.

- Det er surrealistisk. Har aldrig gjort noget lignende før. Det er meget specielt. Det har været det hele værd, siger hun.

I det nye nummer af Sports Illustrated er også den verdenskendte skiløber Lindsey Vonn blevet bodypaintet. Det kan du se mere til her.