Ny Sex and the City-film på vej

Historien til en Sex And The City 3 er skrevet, men indspilningerne lader vente på sig.
Sarah Jessica Parker tror på Sex and the City 3, men det kan meget vel blive uden de faste veninder.
Sarah Jessica Parker tror på Sex and the City 3, men det kan meget vel blive uden de faste veninder. Foto: POLFOTO, (AP Photo/Lefteris Pitarakis) / POLFOTO

På trods af at flere af de fremtrædende skuespillere fra Sex And The City enten helt har meldt pas eller har svært ved at tro på en god tre'er, så findes der en historie til Sex And The City 3 klar til at blive indspillet.

Det bekræfter Sarah Jessica Parker, der kender historien, og hun er ret sikker på, at en tre'er bliver en realitet. Men hun er til gengæld ikke klar over, hvornår den skal indspilles, skriver Contactmusic.

"Jeg kender historien - det er en lille historie, men jeg synes, at den skal fortælles. Spørgsmålet er bare, hvornår den vil være bedst at fortælle," udtaler Carrie Bradshaw aka Sarah Jessica Parker ifølge Contactmusic.

Men skulle det holde stik, så bliver det sammen med et noget amputeret hold. For Chris Noth, der spiller Carries flamme Mr. Big føler ikke for en tre'er.

Lige som nogle af seriens andre stjerner mener han, at dårlige anmeldelser definitivt har begravet projektet.

"Det er forbi - serien er død; dræbt af pressen. Det var lige som om, at alle anmelderne rottede sig sammen og sagde "denne serie skal dø". De bragte nærmest identiske anmeldelser, så man næsten skulle tro, at de end ikke havde set filmen," har Chris Noth således udtalt til New York Magazine.

Kilde: Contactmusic

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.