Ny person indblandet i Marcels sæd-smugling
Sådan så Amagermanden ud, da retssagen mod ham begyndte i byretten i november. Nu er han dømt for to drab, en række sexforbrydelser - og nu også sigtet for at have smugle sæd ud af fængslet. Foto: Kristian Linnemann/POLFOTO/Arkiv / POLFOTO
En tredje person er angiveligt indblandet i sagen om at smugle Marcel Lychau Hansens sæd ud af fængslet - men personen gik til politiet.

Det viser sig nu, en tredje person angiveligt er indblandet i den nye sigtelse mod Marcel Lychau Hansen, der i går blev dømt skyldig i to drab og en række voldtægter og sexovergreb.

I går kom det frem, at Marcel Hansen - også kendt som Amagermanden - og en anden person er blevet sigtet for at have forsøgt at smugle Marcel biologisk materiale, angiveligt sæd, ud af fængslet.

Nu skriver Ekstra Bladet så i dag, at en tredje person har været indblandet, men at denne person har afleveret materialet til politiet. Politiet har ikke bekræftet dette.

Politiet mener imidlertid, at Marcel Lychau Hansen ville have den anden sigtede person til at begå en forbrydelse og derefter plante hans DNA på gerningsstedet eller offeret.

Dermed har Marcel Hansen angiveligt håbet på, at der kunne sås tvivl om beviserne mod ham. Han har under retssagen fastholdt, at han er uskyldig.

"Der er en anden person derude, der har det samme dna som mig," sagde den 46-årige mand, da han under retssagen skulle forklare sig.

Den nye sigtelse vil ikke påvirke den dom, der faldt i går i Københavns Byret.

Strafudmålingen i den sag foregår på torsdag.