Ny lummer anklage mod præsidentkandidat i USA
Herman Cain anklages for at være lidt af en lummerbuks, hvilket er ren gift for en republikansk præsidentkandidat. Foto: Polfoto, AP Photo/Nati Harnik / POLFOTO
I alt fem kvinder anklager nu den republikanske præsidentkandidat Herman Cain for sexuelle tilnærmelser.

En femte kvinde har meldt sig med anklager om lummer opførsel fra den republikanske præsidentkandidat Herman Cain.

Det skriver Washington Examiner.

Cain, der har fået tilnavnet 'Pizzakongen' på grund af sin direktørpost i et pizzafirma, skal ifølge anklagerne have inviteret en kvindelige tilhører på middag, efter en tale i Egypten i 2002.

Det forklarer den tidligere medarbejder fra den amerikanske nødhjælpsorganisation USAID, Donna Donella.

"Og efter seminaret var slut, kom Cain over til mig og en kollega og sagde: "Kan du sætte mig i kontakt med den smukke unge kvinde, som stillede spørgsmål, så jeg kan give hende et mere grundigt svar over en middag?"," siger Donella til Wahington Examiner.

Hun afslog dog at formidle kontakten, og da Cain i stedet inviterede hende selv, endte det med, at hun sammen med to kolleger spiste middag med præsidentkandidaten. Her opførte han sig helt anstændigt, bortset fra at han bestilte to dyre flasker vin, som kvinder endte med at betale for.

"Jeg vil ikke sværge på, at han havde skumle hensigter, men vi syntes alle sammen, at hans tone var suspekt, og vi var ikke trygge ved at sætte ham i kontakt med kvinden," siger Donna Donella til Washington Examiner.

"Han er ikke en person, jeg ønsker skal styre landet," siger Donna Donella, der stemte på Obama ved sidste valg og nok vil gøre det igen næste gang.

Herman Cain er blevet anklaget for sexchikane af flere kvinder - herunder en, der hævder, at han forsøgte at tvinge hendes hoved ned i sit skød. Han har afvist alle anklager.

Kilde: Washington Examiner