Ny lov kan fælde Bieber-paparazzi
Bieber blev stoppet af færdselspolitiet for at køre alt for for stærkt på motorvejen. Foto: Colourbox
Den paparazzo, der forfulgte Justin Bieber på en motorvej i Californien, kan blive dømt efter ny lov.

En ny lov, der trådte i kraft i 2010 i Californien, kan komme i brug for første gang, hvis myndighederne i Los Angeles beslutter sig for at sigte en fotograf, der forfulgte sangeren Justin Bieber på en motorvej i begyndelsen af juli.

Loven forbyder nemlig, at man prøver at fotografere, mens man kører bil, og det er nøjagtig, hvad Justin Bieber fortalte politiet, at fotografen havde gjort.

Frank Mateljan, der er talsmand for anklagemyndigheden i Los Angeles, bekræfter, at man kigger på sagen. Det siger han til Reuters.

Bieber blev stoppet af færdselspolitiet for at køre for stærkt på motorvejen i sin Fisker Karma-bil. Angiveligt kørte sangeren 129 kilometer i timen et sted, hvor grænsen var 105.

Men det var altså fordi, han prøvede at slippe fra den fotograf, der ville tage billeder af ham.

Popstjernen blev for nylig også anklaget for vold mod en paparazzo. Fotografen meldte Bieber til politiet efter et sammenstød mellem de to på parkeringspladsen ved et shoppingcenter.

Stjernen bliver anklaget for at have slået fotografen, da han ville tage billeder af Bieber og kæresten, Selena Gomez, i maj.

via Listen To News