PROARK Ny bestyrelseformand i Proark-koncernen:
Michael Brag bliver ny bestyrelsesformand i Proark-koncernen
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.
 

Ejendomskoncernen Proark, som udover en række ejendomme i Danmark og udlandet også er storaktionær i Bella Centret, skal have ny bestyrelsesformand. Det sker efter at den hidtidige formand, Søren Eriksen, er blevet Managing Partner og adm. direktør for en ny kapitalfond, SE Blue Equti, hvilket ikke er foreneligt med formandsposten i ejendomskoncernen. Ny formand bliver Michael Brag, som med en baggrund blandt andet i den finansielle sektor og ejendomssektoren er godt klædt på til opgaven som bestyrelsesformand.

"Det har været en spændende opgave, som jeg er ked af at måtte sige farvel til. Den vigtigste opgave har været at reducere balancen af hensyn til koncernens kreditorer, og jeg er glad for, at balancesummen siden forrige regnskab er blevet reduceret fra 11 mia. kroner til knap 5 mia. kroner. Det er sket i et godt samarbejde mellem bestyrelse, ejer, kreditorer og daglig ledelse", siger Søren Eriksen.

"Jeg har været glad for samarbejdet med Søren, men har naturligvis forståelse for hans afgang i forbindelse med det nye job. Samtidig er jeg glad for, at Michael Brag har sagt ja til hvervet som ny formand, og  dermed kan fortsætte den hidtidige strategi", siger hovedaktionæren i Proark, Michael Kaa Andersen.

"Jeg ser fem til at overtage formandsposten og arbejde for, at Proark fortsætter den strategi, der medfører balancereduktion med henblik på at skabe et fremadrettet Proark, siger den nye bestyrelsesformand Michael Brag.

 
Dette er en pressemeddelelse leveret af Via Ritzau.