Nu har Danmarks mest kendte ridepige født
Her ses en højgravid Tina Lund sammen Allan Nielsen. Drengen er Tina Lunds første barn - og Allan Nielsens første dreng. Han har tre døtre med ekskonen Rikke Mai. Foto: UNGER ANTHON / POLFOTO
Den kendte rytter Tina Lund har født en søn. Det sker samme dag som hun og fodboldstjernen Allan Nielsen fejrer deres bryllupsdag.

Tina Lund og Allan Nielsens etårs bryllupsdag blev noget helt andet end ventet. Den kendte rytter og 'Vild med dans'-stjerne fødte til stor glæde parrets længe ventede drengebarn. Det skriver Billed-Bladet.

- Kære alle. Nu kan jeg endelig fortælle, at jeg har født en dreng den 20/8, som også er vores bryllupsdag, større gave kunne jeg ikke ønske mig, skriver Tina Lund på sin facebookside.

Tina Lund havde i første omgang fået sat termin på sin bryllupsdag den 20. august. Terminen blev dog senere rykket frem til den 14. august.

Men drengen kunne altså ikke vente og kom alligevel til verden på parrets bryllupsdag - og dermed bliver der to store fremtidige begivenheder at fejre for den lille sports-familie.

- Alle har det godt, han vejede 3720g og var 53 cm lang:-) Jeg vil gerne sige stor tak til Hillerød Hospital og til alt den hjælp, jeg har fået her af det fantastiske hjælpsomme personale, skriver Tina Lund.

Hun er også taknemmelig for de mange beskeder og lykønskninger, der er strømmet ind.

- Tusinde tak til alle jer, der har sendt en venlig tanke, skriver hun.

Men udover de mange lykønskninger har nyheden om fødslen også sat gang i en del spørgsmål.

- Det var flot ramt! stort tillykke til Tina og Allan. Mon knejten vælger fodbold eller hestesport?, spørger en nysgerrig bruger på Facebook.

Kilde: Billed-Bladet