Metroxpress har de seneste dage bragt flere historier om, hvordan McDonalds systematisk serverer for gammel mad. Burgerne ligger for længe i varmeskab, salaten er flere dage for gammel og der bliver fusket med datomærkningen.
Disse afsløringer har dannet grundlag for, at Fødevarestyrelsen nu vil kigge McDonald's efter i sømmene. Det oplyser fødevarechef Bjørn Wirander.
"Jeg er blevet nysgerrig, lad mig bare udtrykke det sådan, men hvad det konkret skal ske, kan jeg ikke udtale mig om, siger han uden at lægge skjul på, at noget vil ske," siger han til metroxpress.
Normalt besøger Fødevarestyrelsen kun McDonald's en gang om året, og derfor har de ikke kontrol med, hvad der sker på resten af årets dage.
"Derfor er vi er meget interesserede i det, McDonald's-medarbejdere oplyser. Og det kunne give anledning til, at der er særlige emner, vi fremadrettet vil fokusere på i vores tilsyn med McDonald's. Hvilket, hvor og hvornår kan jeg ikke oplyse, for det er uanmeldte kontroller, vi fortager," siger Bjørn Wirlander.
Kilde: MX.dk