Nordmand dropper karrierestop og bliver i Team Esbjerg
Team Esbjergs Ida Bjørndalen snupper en sæson mere i den vestjyske klub trods udmelding om karrierestop. Arkivfoto. Foto: Henning Bagger/Scanpix
I januar meddelte Ida Bjørndalen, at hun stoppede karrieren. Nu har hun forlænget sin aftale med Team Esbjerg.

Håndboldklubben Team Esbjerg har fået en overvejelse omkring spillertruppens sammensætning mindre. Og den kommer fra en lidt uventet kant.

Tilbage i januar meddelte den norske veteran Ida Bjørndalen, at hun ville stoppe karrieren efter den nyligt afsluttede sæson, men torsdag har hun i stedet forlænget sin kontrakt med klubben for yderligere et år.

Det meddeler Team Esbjerg i en pressemeddelelse.

34-årige Bjørndalen har spillet tre sæsoner for Esbjerg ud af de 15 år, hun har spillet på topplan.

- Da jeg før jul traf beslutningen om at stoppe, var håndbold ikke så sjovt, og det føltes rigtigt. På det personlige plan ændrede det sig, jeg har siden trænet godt, og jeg føler mig i god form, lyder det fra den norske bagspiller.

- Da klubben fortsat manglede en højre back og spurgte mig, blev jeg rigtig glad. Jeg syntes, det var mærkeligt at slutte karrieren med, at vi ikke kom i slutspillet. Nu er jeg meget opsat på at slutte ordentligt af, og jeg føler mig ikke gammel.

Trods forlængelsen med Bjørndalen er den vestjyske klub fortsat på udkig efter krudt til bagkæden.

- Vi kunne rigtig godt tænke os at supplere truppen med yderligere en bagspiller, siger klubbens nyudnævnte cheftræner, Jesper Jensen.

- Lærke Møller er godt på vej, og Estavana Polman kommer i efteråret tilbage efter forhåbentlig velgennemført fødsel, men vi har behov for at supplere på positionen.

Team Esbjerg vandt DM i 2016, men i 2017 nåede holdet end ikke i slutspillet.

/ritzau/