Nøgenmodel i salatbikini: Spis grønt
Spørgsmålet er, hvor praktisk salatbikinien er, når man skal på stranden. Foto: Rick Rycroft / POLFOTO
Australsk model smider tøjet til fordel for PETA's nye kampagne.

Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at kønne kvinder, der vil ud over rampen med et politisk budskab, vælger at smide tøjet for den gode sag. Og det skal de ikke høre et ondt ord for.

Denne gang er det den australske fotomodel Sheridyn Fisher, der forsøger at fange vores opmærksomhed på vegne af People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) ved at stille op i noget så usædvanligt som en salatbikini.

Midt i juletiden, med ande-, gåse og flæskestegsorgier lige om hjørnet, forsøger dyrerettighedsorganisationen nemlig at parlamentere for vegetarlivets glæder. Fordelene skulle angiveligt være, at man både kan undgå dyreplageri og samtidig tabe lidt af julefedtet.

Hvorvidt kampagnen slår igennem på verdensplan, er svært at spå om. Sikkert er det dog, at man får lyst til at tage sig en lille, bid salat, når man ser den kønne australier.

Tidligere har brystbomberne Pamela Anderson, Elisabetta Canalis og skuespilleren Alicia Silverstone også stillet deres nøgne kroppe til rådighed for PETA's kampagner.

Vil du vide mere om PETA's arbejde, kan du klikke her