Nikolaj Lie Kaas: Instruktør gjorde grin med forældres selvmord
Nikolaj Lie Kaas fortæller, at han synes, Lars von trier er fantastisk.  FOTO: Scanpix
Den populære skuespiller fortæller, at han elsker Lars von Triers humor, og selv den dag hvor instruktøren brugte forældrenes selvmord imod ham, kunne han se det sjove i det.

Nikolaj Lie Kaas lavede filmen "Idioterne" sammen med instruktøren Lars von Trier tilbage i 1990erne, og i et nyt interview i Euroman fortæller skuespilleren om sit møde med den excentriske instruktør.

Lars von Trier er en af de sjoveste mennesker, og derfor klikkede ham og skuespilleren utrolig godt sammen, fortæller Nikolaj Lie Kaas ifølge HER&NU.

Sagde det forbudte

Lars von Trier er sjov og får de vildeste ideer, ja selv den dag hvor han lavede skæg med skuespillerens forældres selvmord, syntes Nikolaj Lie Kaas, adet var okay.

-  En dag, da jeg kom til at irritere ham, kiggede han alvorligt på mig og sagde så ganske langsomt: 'Det er ikke børnenes skyld, hvis en forælder tager sit eget liv ... Men hvis to forældre gør det ...', skulle instruktøren have sagt til Nikolaj Lie Kaas.

Alle andre på filmholdet blev stumme og pinligt berørt, men Nikolaj Lie Kaas kunne godt se det komiske i den kommentar:

- Alle, der var med på filmholdet, tog sig til hovedet og flygtede fra ham og mig. Men jeg var fuldstændigt færdig af grin. Det er så vildt sagt. Men det er også virkelig sjovt - det må du indrømme. Hans humor er meget, meget langt over mange menneskers grænse, siger han.

Nikolaj Lie Kaas er søn af skuespiller Preben Kaas og Anne Mari Lie.