Ni OB-spillere tvivler på fremtiden i Odense
OB's Djemba-Djemba er kun en af mange OB-spillere, som leder efter en ny klub. Foto: CLAUS FISKER
Til sommer må omkring seks-syv OB-spillere finde sig en ny arbejdsgiver. De bliver nemlig ikke forlænget, lyder det.

Ni OB-spilleres kontrakter udløber til sommer, og det betyder for de flestes vedkommende, at de skal finde en ny klub.

Det bekræfter OB-træner Poul Hansen over for sporten.dk.

"Med otte til ni spillere med kontraktudløb til sommer, så står vi da foran en travl periode. Det bliver måske ikke lige så mange, vi skal have ind. Men 6-7 spillere er også mange at skulle integrere på et nyt hold," siger Poul Hansen til sporten.dk.

OB's ledelse har brug for luft til spillerindkøb i budgettet, og derfor følger man opmærksomt med i klubbens to dyreste spillers bestræbelser på at finde en ny arbejdsgiver.

Det drejer sig om Peter Utaka og Eric Djemba-Djemba, som ifølge sporten.dk koster OB omkring syv millioner kroner i årsløn hver.

"Det er to interessante spillere. Vi kommer ikke til at købe noget ind, før der er forsvundet noget i samme størrelsesorden," siger Poul Hansen.

Der er dog en risiko for, at de to afrikanere først finder en ny klub til sommer, når deres kontrakter løber ud, hvilket betyder, at OB ikke vil få penge for de dyre angribere.

Derudover får OB ingen transferindtægter fra målmand Stefan Wessels, nuværende viceanfører Anders Møller Christensen og Bernard Mendy, hvis de forlader klubben, når deres kontrakt afslutter til sommer.

Men det bekymrer ikke Poul Hansen.

"Jeg er ikke bange for at nærme mig spillernes kontraktudløb uden at have en afklaring på plads. Slet ikke i det marked vi har nu, hvor der er masser af interessante spillere at vælge imellem. På den måde får vi muligheden for at se spillerne endnu bedre an, inden vi træffer den rigtige beslutning," siger Poul Hansen.

Kilde: sporten.dk