Ni-årig dreng: Blev forfulgt af to mænd
Klokken cirka 14 torsdag blev drengen angiveligt på Tømmerupvang i Kastrup forfulgt af to mænd, der kørte i en varebil. Scanpix - modelfoto
I Kastrup er en ni-årig dreng angiveligt blev forfulgt af to mænd. Københavns Politi beder alle, der kan hjælpe med oplysninger i sagen, om at henvende sig.

Politiet beder borgerne om hjælp i en sag, hvor en ni-årig dreng angiveligt er blevet forfulgt af to mænd.

I en pressemeddelelse oplyser Københavns Politi, at de torsdag i denne uge modtog en anmeldelse om, at drengen klokken cirka 14 på Tømmerupvang i Kastrup var blevet forfulgt af to mænd, der kørte i en varebil.

Hændelsen skulle være sket i nærheden af et stiområde tæt på Skelgårdsskolen, og politiet er nu i fuld gang med at efterforske sagen, afhøre vidner og patruljere i området.

Tal med dit barn

Københavns Politi har tidligere i dag været i kontakt med ledelsen på Skelgårdsskolen, der er blevet informeret om sagen.

- Vi kan pt. desværre ikke sige yderligere om sagens udvikling. Men Københavns Politi tager sagen alvorligt. Og vi opfordrer alle, der har oplysninger om sagen, til at henvende sig til politiet på 114, siger politiinspektør Poul Kjeldsen fra Københavns Politi.

Politiet opfordrer desuden forældre og andre i området til først og fremmest at at forholde sig til de fakta, som politiet og skolerne i området kan give.

- Det er ved sådanne hændelser altid vigtigt, at forholde sig til konkrete fakta, så der ikke skabes unødig utryghed, ligesom det også er en god anledning til at tale med sit barn om hvordan man forholder sig, hvis fremmede personer kontakter dem, siger politiinspektøren videre.

via Listen To News