Navnet på dræbt i Nakskov kendt
Det var den 27-årige Morten Bang, som manden på billedet i nat formentlig skød og dræbte. Foto: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Politiet har frigivet identiteten på den mand, der blev dræbt i Nakskov i nat. Der er tale om den 27-årige Morten Bang.

Både offer og formodet drabsmand fra sagen i Nakskov i nat er nu kendte.

Den dræbte var en 27-årig mand fra Nakskov ved navn Morten Bang. Han boede i Øster Karleby, og det var her, han i nat formentlig blev dræbt af den 30-årige Carsten Sehestedt Jensen.

Begge mænd har været kendt af politiet før nattens tragiske hændelse, men mere vil vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen ikke sige.

"Vi vil ikke kommentere på, hvem han er. Vi har følt, at det er nødvendigt at frigive den pågældendes identitet, nu hvor de pårørende er underrettet, men mere vil vi ikke sige" siger han til Newspaq.

Vidner havde set den 30-årige formodede drabsmand forlade gerningstedet i nat, og derfor offentliggjorde politiet et billede af manden. Han blev anholdt på øen Femø omkring kl. 13 i dag.

Hele dagen har politiet modtaget henvendelser fra borgere, og det er derfor, de nu har valgt også at frigive den dræbte mands navn og alder.

Carsten Sehestedt Jensen skal grundlovsforhøres onsdag. Hvordan han selv forholder sig til sigtelsen, ved Søren Ravn-Nielsen endnu ikke.