Mystisk: Mand forsvundet sporløst efter brand på landsejendom
Politiet har ikke haft held til at finde ud af, hvad der er sket med beboeren af en landejendom, der brændte ned i sidste måned. Foto: Nils Meilvang/Scanpix Ritzau/arkiv
Der er i øjeblikket ingen spor efter den 73-årige Erik Verner Bækgaard.

En måned efter at en landejendom brændte ned til grunden i Vebbestrup i Nordjylland, er politiet stadig efterladt på fuldstændig bar bund. Husets beboer, den 73-årige Erik Verner Bækgaard, er nemlig sporløst forsvundet. Det skriver Nordjyske

I første omgang frygtede politiet, at han var brændt inde i ejendommen, men det er der ikke noget, som tyder på. Derudover er der heller ikke tegn på en forbrydelse, siger politiet ifølge Nordjyske. 

Derudover har politiet ledt efter Erik Verner Bækgaard på lokationer, hvor han normalt befinder sig. Også dette har været frugtesløst. Politikommissær Preben Møller fra Nordjyllands Politi i Hobro erkender overfor Nordjyske, at intet kan udelukkes.

- Ud fra den måde branden har udviklet sig på, mener vi ikke, at beboeren har været inde i huset, fortæller Preben Møller til Nordjyske og fortsætter.

- Men selvom teknikerne vurderer det for usandsynligt, at manden er indebrændt, så kan de ikke fuldstændig udelukke det.

Har man oplysninger i sagen, kan man ringe til Nordjyllands Politi på telefon 114.