Mystisk computer dukker op i avisskandalen

En computer, telefon og nogle papirer er fundet i en skraldespand ved skandaleredaktørs hjem. Hendes mand tager ansvaret.
Avisskandalen i England udvikler sig fra time til time. Nu har politiet fået fingrene i en spændende computer.
Avisskandalen i England udvikler sig fra time til time. Nu har politiet fået fingrene i en spændende computer. Foto: MATT DUNHAM / POLFOTO

Det engelske politi undersøger en computer, telefon og nogle papirer, som er dukket op ved skandaleredaktøren Rebekah Brooks hjem. Rebekah Brooks har været i mediernes søgelys, på grund af hendes fremtrædende rolle i News of the World-skandalen.

Tingene lå i en pose i en skraldespand i Brooks garagekælder. Posen blev fundet af en sikkerhedsvagt, som efterfølgende kontaktede politiet og overdrog indholdet til dem, skriver The Guardian.

Imens gik Rebekah Brooks mand, Charlie Brooks, rundt i kælderen og ledte efter posen. Da Charlie Brooks fandt ud af, at sikkerhedsvagten havde fundet den, forsøgte han at få den tilbage. Men da var det allerede for sent. To politibiler og en undersøgelses-bil havde kørt tingene væk.

Ifølge The Guardian forklarede Charlie Brooks, at indholdet tilhørte ham selv og ikke havde nogen relation til konen. En ven skulle åbenbart have efterladt posen til Charlie, men kom til at lægge den i et forkert hjørne af garagekælderen.

Hvordan den endte i en skraldespand, ved han ikke, men han siger, at politiet er velkomne til at undersøge alt, de vil bare ikke finde noget.

Kilde: The Guardian

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.