Murray bakkes op af James Bond
Skuespilleren Sean Connery - den første James Bond - hilste på Andy Murray efter US Open-semifinalen. Foto: Stuart Crawford, Creative Commons Attribution ShareAlike 3.0
Andy Murray havde prominent support på lægterne, da han spillede sig i US Open-finalen i tennis.

Andy Murray har endnu engang kurs mod den første britiske grand slam-titel i tennis siden 1936, og det er ikke gået ubemærket forbi nogle af hans prominente skotske landsmænd.

Da Murray lørdag under vanskelige vejrforhold besejrede Tomas Berdych i fire sæt i semifinalen, kiggede to af landets største berømtheder på.

Det var skuespilleren Sean Connery - den første James Bond - og fodboldmanageren Alex Ferguson, der står i spidsen for Manchester United.

De hilste på tennisspilleren efter kampen, og det gjorde indtryk på den 25-årige nummer fire i verden.

- Jeg er en kæmpe James Bond-fan, og jeg elsker også fodbold. Sir Alex er en af de mest succesrige managers nogensinde, og de er begge fra Skotland.

- De bliver her til finalen, så jeg håber, at jeg kan vinde den for dem begge, siger Murray.

Finalen skulle have været spillet søndag aften, men på grund af det dårlige vejr i New York er den foreløbigt udsat til mandag.

Den anden semifinale mellem Novak Djokovic og David Ferrer er ikke spillet færdig endnu. Ferrer førte 5-2 i første sæt, da den blev afbrudt lørdag.