Mundlamme dommere skoser lede topmodeller
Bølgerne er gået højt under optagelserne af 2. sæson af 'Danmarks Næste Topmodel'. Foto: Screendump fra YouTube
Den nye sæson af 'Danmarks Næste Topmodel' får snart premiere, og pigerne har haft vilde konfrontationer undervejs.

Vi elsker reality-tv på grund af dramaerne, og det lader til, at et nyt kuld selvskabte stjerner er ved at blive udklækket.

I den nye sæson af 'Danmarks Næste Topmodel' lægger pigerne nemlig ikke bånd på sig selv i forsøget på at vinde konkurrencen.

Dommerne har undervejs i optagelserne været forbløffede over, hvor intense pigerne blev, skriver fyens.dk.

"Når vi er blevet briefet i dommerpanelet om, hvad der er sket, mens vi ikke var til stede, har vi været fuldstændigt mundlamme," siger Uffe Buchard, som er en af programmets tre dommere, til fyens.dk.

Pigerne var ikke bange for at tage konflikter med hinanden eller dommerpanelet, og det har afsløret nogle mindre charmerende sider af de ellers kønne piger, siger Caroline Fleming, som også sidder i dommerpanelet.

"Oh my god. Det har været nogle vilde dramaer. I sidste sæson var deltagerne som en lille familie med en hønemor og et hyggeligt hjem, men denne gang, hold da ferie. You're out bitch!," siger hun til avisen.

"Der har været kraftige personligheder, anderledes looks og en modenhed, der har givet en helt anden form for selvtillid og provokation," forklarer hun.

Uffe Buchard synes, pigerne har været 'hardcore', men han kan også se noget positivt i den hårde konkurrence.

"Det er jo skønt at se, at de virkelig mener det, når de siger, at de vil gøre alt for at blive Danmarks næste topmodel," siger han.

Programmet har premiere på Kanal 4 i løbet af september.

Kilde: fyens.dk