Mr. Morgenhår går: DR mister populær tv-vært
Endnu en ung, mandlige vært forlader nu DR. "Jeg håber, at jeg vender tilbage til huset en dag," siger Felix Smith. Foto: DR Presse, Bjarne Bergius Hermansen
Efter syv år som højtprofileret vært på DR skifter Felix Smith til konkurrenten.

Når det sidste live-show i DR's store fredagssatsning 'Skjulte Stjerner' løber over skærmen for sidste gang fredag den 15. oktober, er det også sidste gang, at seerne ser programmets populære vært på netop dén tv-station.

I en pressemeddelelse melder DR, at Felix Smith har valgt at forlade sit job på kanalen.

Her har manden, der er kendt for at have Danmarks største morgenhår, været frontmand på et utal af programmer på både DR1 og radiokanalen P3, hvor han startede sin DR-karriere.

"Felix har været en fantastisk vært og haft stor betydning for hele den modernisering, vi har forsøgt inden for underholdning på DR1," skriver DR's underholdningschef Jan Lagermand Lundme.

Det er konkurrenten Nordisk Film og Tv, som blandt andet laver underholdningsprogrammer for TV 2, der overtalt den blonde skærmtrold til at skifte arbejdsgiver.

En beslutning som falder, fordi Felix Smith havde brug for nye udfordringer.

"DR har været mit et og alt de sidste syv år, og jeg føler, at jeg har fået lov til at udvikle mig på både radio og tv. Det er jeg meget taknemmelig for. DR vil altid være noget særligt for mig, og jeg håber, at jeg vender tilbage til huset en dag. Men lige nu er tiden inde til forandring. Jeg ved ikke, hvad jeg skal lave på Nordisk endnu, men det bliver en anden type programmer, end man er vant til at se mig i på DR," siger han.

Jobskiftet sker i kølvandet på, at to andre unge, mandlige DR-stjerner, Adam Duvå Hall og Thomas Madvig, også har forladt DR.

Kilde: DR Presse