Mourinho er kold over for kritik af spillestil
José Mourinho og Jürgen Klopp krydsede klinger, da Manchester United slog Liverpool 2-1 i Premier League lørdag. Foto: Jason Cairnduff/Scanpix
Manchester United-manageren mener, at hans hold var bedst og fortjente tre point mod Liverpool.

Manchester United slog endnu en gang Liverpool i Premier League, da det lørdag blev til en hjemmesejr på 2-1.

Det var langt fra en fodboldmæssig opvisning, der første til sejren, som blev sikret efter to scoringer af Marcus Rashford i første halvleg.

Derefter stod den på en solid defensiv organisation hos United, som gæsterne ikke formåede at åbne.

Manager José Mourinho er dog iskold over for kritik af Uniteds kompakte tilgang til opgøret.

- Jeg er ligeglad med, om folk synes, at vi fortjente sejren. Jeg er lidt træt. Vi har en kamp på tirsdag. Jeg er ligeglad med, hvad folk siger. Spillerne er glade. Jeg er glad, lød det efter sejren fra portugiseren.

Mourinho kunne da også glæde sig over, at United ikke har tabt til Liverpool i Premier League i klubbernes senest otte opgør.

- Man kan dele opgøret i to halvdele. United var bedst i første halvleg, og Liverpool kontrollerede anden halvleg med bolden, mens United kontrollerede den uden bold.

- Spiller du dårligt med bolden mod Liverpool, så får du problemer. Mit hold var hele tiden i kontrol. Det var vi både ved dødbolde, hjørnespark og farlige situationer, så jeg mener, at vi fortjente sejren, siger Mourinho.

Sejren betyder, at Manchester United nåede op på 65 point på andenpladsen, mens Liverpool forblev på 60 point på tredjepladsen og risikerer at blive overhalet af Tottenham.

Ifølge Liverpool-manager Jürgen Klopp havde gæsterne kun sig selv at takke for nederlaget på grund af Uniteds to scoringer.

- Vi bliver nødt til at forsvare disse situationer bedre. Man kan altid tabe en hovedstødsduel eller en udfordring af Romelu Lukaku, men der var plads bagved, og den slags skal vi lukke ned for, siger Klopp.

/ritzau/AFP