Morderrolle skræmte skuespillers forældre
Den amerikanske skuespiller og komiker Steve Carell spiller så overbevisende - og anderledes - i sin seneste film, at det tog pusten fra hans forældre. Foto: Rob Latour/ROB LATOUR/INVISION/AP
Den amerikanske skuespiller og komiker Steve Carell spiller så nedrig en rolle i sin seneste film, at hans forældre blev bange.

Ens forældre må være nogle af de bedste til at gennemskue forskellen på den, man er i virkeligheden, og så de personer man spiller i film og teater.

For den amerikanske skuespiller Steve Carell, der i sin seneste film "Foxcatcher" spiller en dømt morder, var det dog ikke helt så ligetil.

Hans forældre blev nemlig dybt berørt af rollen, selv om den ligger langt fra hans normale person uden for lærredet.

Det fortæller han til Access Hollywood.

- Jeg tog screeneren med hjem til jul. Mine forældre så den for første gang i deres hjem i Massachusetts, og jeg fik et opkald fra min mor et par dage efter, hvor hun sagde: "Jeg kan ikke holde op med at tænke på den - den gik virkelig under huden på mig", fortæller den ellers normalt skægge skuespiller.

52-årige Carell forstår dog godt, hvis de blev berørt.

- De er 90 år, så den rammer dem virkelig. Jeg tror, de blev lidt skræmte af den, fortsætter han.

Steve Carells rolle i den brydningsfikserede film, der har dansk premiere den 15. januar, har allerede sikret ham nomineringer til både Golden Globe- og Screen Actors Guild Award-uddelingerne.

Newspaq

via Listen To News