Mor til Brad Pitt: Obama er en babymorder
Mens Brad Pitt åbenlyst støtter Barrack Obama, så er mor mere til Mitt Romney. Jane Pitt, som Brad Pitts mor hedder, raser i et læserbrev over Obamas holdning til abort og homoseksuelles rettigheder. (Foto: Foto: AP Photo/Evan Agostini / POLFOTO)
Der er stor uenighed i Pitt-familien om, hvem der skal stemmes på ved præsidentvalget i USA.

Mens Brad Pitt og Angelina Jolie ikke har lagt skjul på, at de ved det amerikanske præsidentvalg i november sætter deres kryds ud for den nuværende, demokratiske præsident Barack Obama, så står det helt anderledes til for Brad Pitts mor.

I et læserbrev i avisen The Springfield News Leader gør Jane Pitt det klart, at hun i den grad er imod Obama, og at hun bestemt ikke har de samme liberale holdninger som sin søn og svigerdatter. Det skriver torontosun.com.

I læserbrevet opfordrer hun alle kristne til at stemme på den republikanske kandidat, Mitt Romney, og hun kalder Barack Obama for en liberal, der støtter drabene på ufødte babyer og ægteskab mellem homoseksuelle.

- Alle kristne, der ikke stemmer på Romney, stemmer på Romneys modstander, Barack Hussein Obama - en mand, der ikke holdt en offentlig ceremoni for at markere vores nationale bededag, skriver Jane Pitt i læserbrevet.

Redaktøren for avisen bekræfter over for torontosun.com, at det er Brad Pitts mor, der står bag brevet.

Mens Jane Pitt er kraftigt imod ægteskaber mellem homoseksuelle, har Brad Pitt og Angelina Jolie bakket op om det. De har udtalt, at de først vil gifte sig, når ægteskaber mellem mennesker af samme køn blev tilladt i USA.

Kilde: Ritzau

via Listen To News