Mor og datter vinder to millioner.: Nu deler de ud af pengene
En lottokupon gjorde to kvinder i Næstved to millioner rigere, nu skal de forkæle oldebørnene. Foto: Kristian Brasen/Ritzau Scanpix
I fællesskab købte mor og datter en lotto-kupon, der gjorde dem to millioner kroner rigere. Nu skal familien forkæles.

En hel familie jublede for nyligt højlydt i Næstved, da en mor og en datter fik syv rigtige i Lyn-lotto, på en kupon købt i Slikhjørnet i Næstved, det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Efter at have købt lottokuponer sammen i mange år, ringede den 90-årige mor til den 60-årige datter og fortalte, at der var syv rigtige på deres kupon, men datter troede først ikke på moren.

- Mor har før ringet og sagt, hun havde syv rigtige, hvor det ikke passede, så jeg troede først ikke på det. Og jeg ved heller ikke om, hun havde glemt at tage briller på, for hun sagde, at vi havde vundet 200.000. Og det synes jeg ikke var så meget for syv rigtige. Men det viste sig jo så også at være to millioner kroner, siger datteren til Danske Spil.

Spies-ferie

Til at starte med kunne de ikke finde ud af af, hvad de skulle bruge pengene på. Ingen af dem har haft mange penge før i deres liv, så det var en uvant situationen for familien, men det var vigtigt for dem begge, at pengene skulle hjælpe familien.

Så de skal gå til de yngre generationer i familien, da den 90-årige er så heldig at have oldebørn, de skal nu forkæles. Den 60-årige datter fortæller, hvordan penge skal opfylde de smås drømme.

- Vi har to børnebørn under fem år. Sidste år var vi på en Spies-ferie, hvor de mødte maskotterne Lollo og Bernie på hotellet. Dem har de talt og drømt om lige siden. Vi synes egentlig ikke, vi havde penge til sådan en ferie igen i år, men det har vi jo nu, så de skal selvfølgelig have deres drøm opfyldt. Det betyder meget for os, at vi kan komme afsted sammen så mange generationer, siger datteren til Danske Spil.

Både moren og datteren ønsker begge at være anonyme.