Monopolet-Mads skal igen være tv-stjerne
Kender du typen? Det spørgsmål vil denne mand fremover stille danskerne i programmet 'Kender Du Typen'. Foto: Agnete Schlichtkrull
Radioværten vælter kendt DR-vært af pinden i populært tv-program.

I 2010 valgte han at stoppe på DRs Aftenshowet som vært for i stedet at hellige sig jobbet bag radiomikrofonen på P3.

Men nu gipper det alligevel i Mads Steffensen for at komme tilbage på skærmen. Derfor har han valgt at sige ja til værtsrollen på programmet 'Kender Du Typen', skriver Ekstra Bladet.

Her har et par livsstilseksperter i årevis gættet på, hvilke kendte personer der bor et hjem, de besøger, mens eksperterne bliver vist rundt af en spørgende vært.

Hidtil har det været Jens Blauenfeldt, der har haft den rolle, men i den kommende sæson bliver det altså Mads Steffensen, som især kendt fra radioprogrammet 'Mads & Monopolet'.

"Jeg har altid godt kunnet lide det program. Det er sjovt at se, hvordan andre bor, blive overrasket eller bekræftet - i det hele taget lære lidt om, hvem de er. Så jeg ser frem til - på helt legal vis og med en invitation i baglommen - at crashe en hel masse hjem og se mig lidt omkring," siger Mads Steffensen til avisen.

Radiofans af 'Mads & Monopolet' behøver dog ikke at frygte, at det samtidig betyder, at Mads Steffensen nedlægger monopolet.

Han forsikrer over for avisen, at han godt kan overskue at lave begge programmer.

I sidste sæson var det livsstilseksperter Anne Glad og Niels Folmann, som var med i programmet. Kun Anne Glad fortsætter, og hvem der afløser Niels Folmanns er endnu ikke offentliggjort.

Det første program i den nye sæson ventes sendt den 15. marts.